Θέσεις εργασίας

Θέσεις εργασίας

👷‍♂️ Θέση: Junior Mechanical Sales Engineer – https://bit.ly/3MZUPxz
Αφορά ρόλο γραφείου και ανήκει στο after-sales τμήμα της εταιρείας και συνεργάζεται άμεσα με το Sales Engineer, όπου εκτελούν παραγγελίες των πελατών, σχεδιάζουν / διαστασιολογούν σε Excel ή AutoCAD και τα παραδίδουν στους μηχανικούς για να ετοιμάσουν την παραγγελία. 

🏢 Εταιρεία: Η Ialonet – new.ialonet.com – δραστηριοποιείται στην κατασκευή εξειδικευμένων συστημάτων γυαλιού με παρουσία τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Μετρά πλέον 80+ εργαζομένους και η ομάδα της συνεχίζει να μεγαλώνει συνεχώς. 

📌Τοποθεσία: Ασπρόπυργος, Αττική

👷‍♂️ Θέση: Junior Mechanical Sales Engineer – https://bit.ly/3Q3gBTV
Το άτομο που θα ενταχθεί στην ομάδα θα έχει την ευκαιρία να εκπαιδευτεί δίπλα στο διευθυντή της εταιρείας και θα αποκτήσει ολοκληρωμένη εμπειρία πάνω στην παραγγελία, τη διαστασιολόγηση και το σχεδιασμό υαλοπινάκων. Αφορά ρόλο γραφείου και, υπό περιπτώσεις, θα βρίσκεται στο πεδίο. 

🏢 Εταιρεία: Η Roussinos Glass είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην Αττική στον τομέα του σχεδιασμού, παραγωγής και εγκατάστασης προϊόντων για εφαρμογές γυαλιού, όπως υαλοπίνακες, κρύσταλλα, καθρέφτες, triplex, αλεξίσφαιρα τζάμια και special projects γυαλιού.

📌Τοποθεσία: Ασπρόπυργος, Αττική