Δηλώσεις μαθημάτων εαρινού εξαμήνου για επί πτυχίω φοιτητές (Φοιτητές Προγραμμάτων Σπουδών ΤΕΙ και συνέχισης σπουδών στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών)

Δηλώσεις μαθημάτων εαρινού εξαμήνου για επί πτυχίω φοιτητές (Φοιτητές Προγραμμάτων Σπουδών ΤΕΙ και συνέχισης σπουδών στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών)

Αγαπητοί φοιτητές και φοιτήτριες,

Ανακοινώνεται ότι η δήλωση των μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2022 – 2023 για την εμβόλιμη εξεταστική του Ιανουαρίου, θα γίνει ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής Ηλεκτρονικής Γραμματείας (e-students) από το Σάββατο 26/11/2022 μέχρι και Κυριακή 04/12/2022.

Η είσοδος στην Ηλεκτρονική Γραμματεία πραγματοποιείται με τον λογαριασμό σας στην ενιαία υποδομή πιστοποίησης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Εάν αντιμετωπίσετε πρόβλημα σύνδεσης με τον ιδρυματικό λογαριασμό σας, μεταβείτε στην ιστοσελίδα https://studentaccount.uop.gr/ και υποβάλλετε αίτημα προς την Τεχνική Υποστήριξη, από την επιλογή “Αποστολή Αιτήματος”.

Τονίζεται ότι η δήλωση των μαθημάτων είναι προαιρετική για τους φοιτητές/φοιτήτριες, που έχουν υπερβεί τον ελάχιστο χρόνο σπουδών. 

Παρακαλούνται οι φοιτητές/φοιτήτριες που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις των μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου, να ανταποκριθούν εντός της παραπάνω προθεσμίας και να καταγράψουν τον αριθμό υποβολής της δήλωσής τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η δήλωση των μαθημάτων στην Ηλεκτρονική Γραμματεία δεν σχετίζεται, ούτε υποκαθιστά την ανάγκη εγγραφής στα μαθήματα στο eclass. Μέσω της Ηλεκτρονικής Γραμματείας (e-students) γίνεται η διοικητική παρακολούθηση των μαθημάτων, ενώ μέσω του eclass υποστηρίζεται η εκπαιδευτική διαδικασία, με την ανάρτηση εκπαιδευτικού υλικού και ανακοινώσεων και γενικά η αλληλεπίδραση των φοιτητών με τους διδάσκοντες.