Ανακοίνωση σχετικά με την διαδικασία της τελετής ορκωμοσίας

Ανακοίνωση σχετικά με την διαδικασία της τελετής ορκωμοσίας

Σχετικά με την τελετή ορκωμοσίας που θα πραγματοποιηθεί στις 30-05-2022 διευκρινίζουμε τα εξής :

Οι απόφοιτοι οι οποίοι θα ορκιστούν με φυσική παρουσία την Δευτέρα 30-05-2022 παρακαλούνται να προσέλθουν στη Γραμματεία την Παρασκευή 27-05-2022 (ώρες 11.30-14.30) για υπογραφή του βιβλίου πτυχιούχου και παραλαβή των συνοδευτικών εγγράφων (πλην του πάπυρου). Όσοι δεν καταφέρουν να προσέλθουν την Παρασκευή, τότε θα πρέπει την Δευτέρα 30-05-2022 να προσέλθουν στην Γραμματεία τουλάχιστον 2 ώρες πριν την ορκωμοσία προκειμένου να κάνουν την ανωτέρω διαδικασία.

Για την είσοδό τους στο χώρο της τελετής οι απόφοιτοι θα πρέπει να φορούν απαραίτητα μάσκα. Για την αποφυγή του συνωστισμού, θα επιτρέπεται η είσοδος στην αίθουσα της τελετής, αυστηρά μόνο στους απόφοιτους.

Συγγενείς και φίλοι των αποφοίτων θα μπορούν να παρακολουθήσουν την τελετή, είτε μέσω διαδικτύου χρησιμοποιώντας σύνδεσμο ο οποίος θα αναρτηθεί πριν την ορκωμοσία, είτε μέσω της προβολής που θα γίνεται στο αίθριο έξω του Μεγάλου Αμφιθεάτρου.

Για όσους δεν καταφέρουν να παρευρεθούν στην τελετή καθομολόγησης , θα βγει νεότερη ανακοίνωση μετά το πέρας της ορκωμοσίας για τον τρόπο παραλαβής των πτυχίων και των συνοδευτικών εγγράφων.