Εγγραφές 1º-ετών & 2º-ετών φοιτητών σε μαθήματα στο eclass

Εγγραφές 1º-ετών & 2º-ετών φοιτητών σε μαθήματα στο eclass

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η παρούσα ανακοίνωση αφορά μόνο τους 1º-ετείς & 2º-ετείς φοιτητές του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών (ΤΜΜ)

Για να παρακολουθήσετε τις ανακοινώσεις και τις λεπτομέρειες διεξαγωγής κάθε μαθήματος πρέπει να εγγραφείτε ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης eclass.uop.gr, στο αντίστοιχο link για κάθε μάθημα.

Για κάθε μάθημα  θα εκδοθεί  ξεχωριστή ανακοίνωση από τον υπεύθυνο διδάσκοντα για το ακριβές χρονικό διάστημα που θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές και άλλες λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του μαθήματος (θεωρίας και εργαστηρίου). Εφόσον έχετε εγγραφεί στο μάθημα στο eclass, τότε για κάθε ανακοίνωση που θα αναρτάται, θα σας λαμβάνετε ειδοποίηση στο ιδρυματικό σας email. Η παρακολούθηση των ανακοινώσεων του μαθήματος αποτελεί υποχρέωση του φοιτητή/φοιτήτριας.

Η είσοδός σας στην πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης  πραγματοποιείται με τους ιδρυματικούς κωδικούς σας (username και password).

Οι 1º-ετείς φοιτητές και φοιτήτριες θα χρειαστεί προηγουμένως να ενεργοποιήσουν τον ιδρυματικό λογιαριασμό τους σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η παρούσα εγγραφή σε μαθήματα (θεωρίες και εργαστήρια) στο eclass αφορά αποκλειστικά στην υποστήριξη του εκπαιδευτικού σκέλους των μαθημάτων σας και στην αλληλεπίδρασή σας με τους διδάσκοντες. Ως εκ τούτου δεν υποκαθιστά την δήλωση των μαθημάτων σας στην Ηλεκτρονική Γραμματεία (e-students), η οποία είναι υποχρεωτική για το σύνολο των φοιτητών, πλην αυτών του 1ου εξαμήνου. Καλούνται οι φοιτητές του 3ου εξαμήνου να δηλώσουν εμπρόθεσμα τα μαθήματά τους στην Ηλεκτρονική Γραμματεία, σύμφωνα με τις οδηγίες της ανακοίνωσης.