Δραστηριότητες

Πανεπιστημιακός Πολιτιστικός Όμιλος «Τέχνης Κίνηση» (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου)

Ο όμιλος διοργανώνει και συμμετέχει ενεργά σε εκδηλώσεις, φεστιβάλ και δρώμενα που εξελίσσονται στην πόλη. Διαθέτει χορωδία, χορευτικό και θεατρικό τμήμα.

Πληροφορίες: https://www.facebook.com/profile.php?id=100067477932523

Δραστηριότητες σε συνεργασία με το τμήμα Διεύθυνσης Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας ανά τακτά χρονικά διαστήματα

Το τμήμα συμβάλει και συμμετέχει σε κοινωνικές δράσεις και σεμινάρια επιμόρφωσης σε συνεργασία με το τμήμα Διεύθυνσης Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας και συγκεκριμένα με την κ. Ιωάννα Αναστασοπούλου (Αν. Προϊσταμένη Π.Τ Πάτρας).

Οι δράσεις περιλαμβάνουν:

Εθελοντικές αιμοδοσίες φοιτητών και προσωπικού

Οι αιμοδοσίες διενεργούνται στην αίθουσα στην αίθουσα Συγκλήτου του Πανεπιστημίου στην Πάτρα και ανακοινώνονται με δελτία τύπου και ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα του τμήματος και στην πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης (e-class). Έχουν πραγματοποιηθεί: Μάρτιος 2021, Νοέμβριος 2021, Δεκέμβριος 2021, Απρίλιος 2022, Ιούνιος 2022, Νοέμβριος 2022, οι οποίες στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Σεμινάρια Αγωγής Υγείας

Σεμινάρια Αγωγής Υγείας, όπως ο κύκλος σεμιναρίων διεξήχθησαν τον Μάρτιο του 2023 με θεματικές ενότητες «Σεξουαλική & Ατομική Υγιεινή» (έναρξη 8 Μαρτίου) και «Σεξουαλική Υγιεινή- Αντισύλληψη» (έναρξη 23 Μαρτίου), όπου χορηγήθηκαν και βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών με την συμμετοχή κλιμακίου του Ερυθρού Σταυρού.