ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Ανακοινώνεται στους φοιτητές του τμήματος ότι στην αριθ. 10/19-05-2021 συνεδρίαση της Συνέλευσης του τμήματος, αποφασίστηκε η εξεταστική για τους επί πτυχίω φοιτητές. Ως εκ τούτου, καλείστε να δηλώσετε τα μαθήματα στα οποία θέλετε να εξεταστείτε και αφορούν το Χειμερινό Εξάμηνο. Η δήλωση θα η οποία θα γίνει ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής Ηλεκτρονικής Γραμματείας (e-students) από την Δευτέρα 24/05/2021 μέχρι και την Δευτέρα 31/05/2021. Μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής δεν θα γίνει δεκτή καμία εκπρόθεσμη δήλωση μαθημάτων.

Η είσοδος στην Ηλεκτρονική Γραμματεία πραγματοποιείται με τον λογαριασμό σας στην ενιαία υποδομή πιστοποίησης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Εάν αντιμετωπίσετε πρόβλημα σύνδεσης με τον ιδρυματικό λογαριασμό σας, μεταβείτε στην ιστοσελίδα https://studentaccount.uop.gr/ και υποβάλλετε αίτημα προς την Τεχνική Υποστήριξη, από την επιλογή “Αποστολή Αιτήματος”.

Τονίζεται ότι η δήλωση των μαθημάτων είναι υποχρεωτική για όλους τους φοιτητές/φοιτήτριες οι οποίοι θέλουν να συμμετάσχουν στην εξεταστική.