ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020-21

ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020-21

Ανακοινώνεται ότι η διορθωτική δήλωση των μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2020 – 2021, θα γίνει ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής Ηλεκτρονικής Γραμματείας (e-students) από την Δευτέρα 02/11/2020 μέχρι και την  Κυριακή 08/11/2020.

Η είσοδος στην Ηλεκτρονική Γραμματεία πραγματοποιείται με τον λογαριασμό σας στην ενιαία υποδομή πιστοποίησης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Εάν αντιμετωπίσετε πρόβλημα σύνδεσης με τον ιδρυματικό λογαριασμό σας, μεταβείτε στην ιστοσελίδα https://studentaccount.uop.gr/ και υποβάλλετε αίτημα προς την Τεχνική Υποστήριξη, από την επιλογή “Αποστολή Αιτήματος”.

Τονίζεται ότι η δήλωση των μαθημάτων είναι υποχρεωτική για όλους τους φοιτητές/φοιτήτριες, πλην αυτών του Α’ εξαμήνου. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η δήλωση των μαθημάτων στην Ηλεκτρονική Γραμματεία δεν σχετίζεται, ούτε υποκαθιστά την ανάγκη εγγραφής στα μαθήματα στο e class. Μέσω της Ηλεκτρονικής Γραμματείας (e-students) γίνεται η διοικητική παρακολούθηση των μαθημάτων, ενώ μέσω του e class υποστηρίζεται η εκπαιδευτική διαδικασία, με την ανάρτηση εκπαιδευτικού υλικού και ανακοινώσεων και γενικά η αλληλεπίδραση των φοιτητών με τους διδάσκοντες.

Διορθωτική δήλωση μαθημάτων έχουν την δυνατότητα να κάνουν και οι φοιτητές του πρώην τμήματος ΜΥΠ (οι οποίοι εντάχθηκαν στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών από το πρώην ΤΕΙ Μεσολογγίου)  με την διαδικασία που έχει αναφερθεί σε προηγούμενη ανακοίνωση.