Αλλαγή τρόπου εισόδου στο e-students από Δευτέρα 3-9-2018

Αλλαγή τρόπου εισόδου στο e-students από Δευτέρα 3-9-2018

Αγαπητοί φοιτητές και φοιτήτριες,

Σας ενημερώνουμε ότι από Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018, αλλάζει ο τρόπος εισόδου στο https://e-students.teiwest.gr .

Η είσοδος στο e-students από τη Δευτέρα 3-9-2018, θα πραγματοποιείται μόνο με τον ακαδημαϊκό  λογαριασμό σας.

Ακαδημαϊκός λογαριασμός, είναι ο λογαριασμός που έχετε ενεργοποιήσει στο https://uregister.teiwest.gr και τον χρησιμοποιείτε για την έκδοση ακαδημαϊκής ταυτότητας (πάσο) σε http://academicid.minedu.gov.gr/ , τη δήλωση συγγραμμάτων στο Εύδοξο σε https://eudoxus.gr , κλπ.

Για να ελέγξετε εάν τα στοιχεία του ακαδημαϊκού λογαριασμού σας είναι ορθά, μεταβείτε στη διεύθυνση https://e-students.teiwest.gr/academic/account.aspx και πραγματοποιείστε είσοδο.

Το σύστημα θα σας εμφανίσει μήνυμα αναγνώρισης. Σε διαφορετική περίπτωση ακολουθείστε τις οδηγίες που εμφανίζονται.

Με την είσοδό σας στο e-students, με το λογαριασμό που ήδη διαθέτετε (όχι τον ακαδημαϊκό λογαριασμό), μπορείτε να επιλέξτε από το κύριο μενού: Φοιτητής > Στοιχεία ακαδημαϊκού λογαριασμού. Η σελίδα που εμφανίζεται, περιέχει τα στοιχεία επικοινωνίας που έχετε καταχωρήσει στο https://mypassword.teiwest.gr (κινητό ή και email).  Τα στοιχεία αυτά, τα χρησιμοποιείτε για να ορίσετε νέο κωδικό για τον ακαδημαϊκό λογαριασμό σας, στο mypassword.. Εάν τα εμφανιζόμενα στοιχεία έχουν αλλάξει, συμπληρώστε με τα ορθά στοιχεία (κινητό ή και email) και κάνετε αποθήκευση αυτών στο mypassword. Αργότερα, εάν έχετε ξεχάσει το κωδικό του ακαδημαϊκού λογαριασμού σας, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να ορίσετε νέο κωδικό στο mypassword.

Θα σας κρατάμε ενήμερους για την αλλαγή του τρόπου εισόδου στο e-students, όσο θα πλησιάζει η 3-9-2018.

Τμήμα Πληροφοριακών Συστημάτων και Υπηρεσιών Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας