ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.

Οι πρωτοετείς φοιτητές του τμήματος προκειμένου να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους θα πρέπει να προσέλθουν στην Γραμματεία του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε. , ημερομηνίες και ώρες που θα ανακοινωθούν μεταγενέστερα (μετά από την αποστολή των πινάκων των εγγραφέντων από το Υπουργείο Παιδείας), και να προσκομίσουν τα παρακάτω:

1. Τυπωμένη την ηλεκτρονική αίτηση που υπέβαλαν στο https://eregister.it.minedu.gov.gr την οποία θα την υπογράψουν στην Γραμματεία

2. Την Αστυνομική τους Ταυτότητα

3. Αστυνομική Ταυτότητα – απλή φωτοτυπία (χωρίς επικύρωση)

4. Βεβαίωση από ΚΕΠ για επικαιροποίηση των στοιχείων του ΑΜΚΑ (αν έχει υπάρξει μεταβολή – αλλαγή) καθώς έχει παρατηρηθεί ότι στις περισσότερες περιπτώσεις τα ατομικά στοιχεία που εμφανίζονται στην ηλεκτρονική αίτηση δεν συμφωνούν με τα στοιχεία της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου κι έτσι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η εγγραφή.

5. Αίτηση Εγγραφής η οποία επισυνάπτεται : ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ 3

Για το τρέχον εξάμηνο οι εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών στα εργαστήρια δεν θα γίνουν ηλεκτρονικά οπότε η φυσική παρουσία είναι απαραίτητη για όσους φοιτητές θα παρακολουθήσουν μαθήματα κατά το τρέχον εξάμηνο. Οι φοιτητές θα ενημερωθούν για το τμήμα του εργαστηρίου που ανήκουν, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής τους στην γραμματεία του τμήματος.

Για τους πρωτοετείς φοιτητές που δεν θα παρακολουθήσουν μαθήματα θα πρέπει να στείλουν είτε με σκαναρισμένο      e-mail στο mixanologia@teiwest.gr είτε ταχυδρομικώς στη διεύθυνση:

Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας

Γραμματεία Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 1

26334 Πάτρα

στις ίδιες ημερομηνίες με την ανωτέρω περίπτωση των φοιτητών που θα προσέλθουν με φυσική παρουσία στο τμήμα και οι οποίες θα ανακοινωθούν μεταγενέστερα, όλα τα ανωτέρω (πλην της πρωτότυπης ταυτότητας), με την διαφορά ότι η ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής θα πρέπει να υπογραφεί σε ΚΕΠ και να βεβαιωθεί το γνήσιο της υπογραφής.

Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, θα σας σταλούν στο e-mail που έχετε δηλώσει στην αίτηση εγγραφής σας:  βεβαιώσεις, κωδικοί για ακαδημαϊκή ταυτότητα κλπ. Αν έχετε αλλάξει e-mail ή/και τηλέφωνα παρακαλώ να αναφέρετε τις αλλαγές.

Όσον αφορά τις βεβαιώσεις (Εγγραφής ή βεβαίωση για στρατολογία) θα σας σταλούν στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει στην αίτηση εγγραφής η οποία επισυνάπτεται: ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ 3