Έναρξη της έρευνας για την Ευρωπαϊκή Φοιτητική Ταυτότητα

Έναρξη της έρευνας για την Ευρωπαϊκή Φοιτητική Ταυτότητα

Στην πρόσφατη συνάντηση των Digital Officers, μάς γνωστοποιήθηκε ότι έχει ξεκινήσει μία έρευνα για την Ευρωπαϊκή Φοιτητική Ταυτότητα, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι στις 04/11/2022. Σκοπός της έρευνας είναι να γίνει μία συλλογή απευθείας από τους φοιτητές και τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα για αυτό που επιθυμούν μέσα από την δυνατότητα έκδοσης μίας ευρωπαϊκής φοιτητικής ταυτότητας καθώς και τις απόψεις σχετικά με τη τρέχουσα χρήση των φοιτητικών καρτών. Όπως ήδη γνωρίζετε, η Ευρωπαϊκή Φοιτητική Ταυτότητα (European Student Card) είναι ένα από τα δομικά στοιχεία (building blocks) της πρωτοβουλίας της Ευρωπαϊκής Ακαδημαϊκής Ταυτότητας (European Student Card Initiative) που προωθείται από τη Γενική Διεύθυνση Παιδείας και Πολιτισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG EAC).

Για πρόσβαση στην έρευνα μπορείτε να μπείτε εδώ: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/europeanstudentcardsurvey . Η άποψή σας μετράει!

Για τυχόν απορίες που μπορεί να έχετε σχετικά με την γνωστοποίηση της συγκεκριμένης έρευνας, μπορείτε να απευθύνεστε στο helpdesk με στοιχεία:  ESC.support@nttdata.com.